Greitas kreditas

Viena iš žinomų laimės formulių sako, kad norai turi sutapti su galimybėmis. Tuomet įtampa, stresas ir nepasitenkinimas žmogui tampa svetimais potyriais. Kai gali įvykdyti tai, ko nori, nereikia jaudintis dėl neįgyvendintų sumanymų ar krimstis dėl neišnaudotų galimybių. Tačiau teorija skiriasi nuo praktikos. Dažnai norams sutapti su galimybėmis trukdo įvairios aplinkybės, tokios kaip pinigų stygius. Tuomet pagelbėti gali greitas kreditas.

Greitas kreditas. Kas tai?
Jus turbut girdėjotė apie būsto, verslo ir vartojamuosius kreditus. Tai didelės apimties kreditai, kurie išduodami pakankamai ilgiems laiko tarpams. Paprastai tokie kreditai, siekia dešimtys ir šimtus tūkstančių litų, o grąžinimo terminai gali siekti keliolika metų. Todel tokių kreditų išdavimo procedūra sudėtinga ir ilga, nes butina pateikti pluošta dokumenu, kai kuriais atvejais palikti užstatą, lankytis banko skyriuose. Bet, kai reikia greitai papildyti piniginę, o ne užpildyti seifą tam puikiausiai tinka greitas kreditas.

Greitas kreditas suteikiamas greitai, nes klientui nereikia palikti užstato, įnešti įnašo ar pateikti laidavimo dokumentų. Dažniausiai greitieji kreditai išduodami per keliolika minučių nuo paraiškos pateikimo. Tokiais kreditais suteikiamos pinigų sumos siekia nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių litų. Gautą kreditą galima grąžinti per kelias dienas, savaites ar mėnesius, priklausomai nuo to, kokiam terminui kreditas yra paimtas ar nevėluojama jo grąžinti.

Kas patogiau greitas kreditas ar paskola?

Žodžiai kreditas ir paskola yra sinonimai. Interneto greitųjų kreditų tiekėjų svetainėse lygiareikšmiškai vartojami abu terminai. Tai reiškia, kad greitosios paskolos suteikimo sąlygos yra tokios pačios, kaip ir greitojo kredito.
Patogiausia yra tai, jog kreditas suteikiamas internetu. Kreditas internetu suteikia galimybę gauti pinigus neišeinant iš namų, kelis kartus spragtelėjus pele. Paraiškos kreditui gauti priimamos 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, tik svarstomos darbo valandų metu. Daugelis kreditų tiekėjų dirba ilgiau nei baigiasi tradicinė darbo diena ir savaitgaliais tam, kad pinigai būtų pervesti tada, kada jų reikia. Jeigu greitas kreditas internetu jums neparankus, galite gauti kreditą sms‘u.

Paskutinis klausimas. Kas džiugina labiau nei išspręsta problema? Tai patogus, greitas, paprastas ir lengvas sprendimo būdas. Greitas kreditas patogus, nes jį galima gauti patogiai sėdint namuose prie kompiuterio. Greitas, todėl kad taip vadinamas neveltui. Paprastas, nes jam nereikia papildomų dokumentų. Lengvas – kiti kreditai tiesiog sudetingiau išduodami.