Paskola internetu.

Vartojamoji paskola internetu - greitas, patogus ir saugus būdas pasiskolinti savo poreikių įgyvendinimui. Viskas vyksta elektroniniu būdu, todėl paraiškos pasiekia kredito įmonę vos tik po kelių minučių. Antra svarbi priežastis, dėl kurios klientus domina greitas kreditas internetu, nepatogumų išvengimas, nereikia važiuoti į kreditoriaus biūrą, vien tik tam kad užpildyti paraišką. Yra galimybė įsitaisyti patogiai namuose, darbe ar net išsiūsti paraiška internetu. Kita svarbi priežastis , dėl kurios klientus domina greitas kreditas internetu ,mažesnės palūkanos, ir galimybė gauti kreditą net kelioms dienoms. Greitųjų kreditų įmonės tinklapyje pateikta visa informacija reikalinga paraiškos kreditui pildymui.

Vartojamąją paskolą iki 10 000 Lt galite gauti neatsitraukę nuo kompiuterio - per elektroninės bankininkystės sistemą

Jei naudojatės internetiniu banku paskola galite gauti:
1. prisijunkite su savo slaptažodžiais prie interneto banko;
2. nueikite į skiltį Paskolos, lizingas, kredito kortelės ir pasirinkite paslaugą Asmeninės paskolos paraiška;
3. atsidariusiame lange jums bus pateiktos paraiškos pildymo rekomendacijos. Paspauskite paraiškos pildymo mygtuką ir užpildykite paraišką;
4. per dieną bankas SMS žinute informuos jus apie paskolos suteikimą;
5. jeigu paskolos suma neviršija 10 000 Lt, sutartį galite pasirašyti interneto banke;
6. norint pasirašyti sutartį interneto banke, jums reikės vėl prisijungti su savo slaptažodžiais prie interneto banko;
7. nueikite į skiltį Sutartys ir pasirinkite Nepatvirtintos sutartys. Atsidariusiame lange jums bus pateikta asmeninės paskolos sutartis, kurią turėsite patvirtinti. Pinigai į jūsų sąskaitą bus pervesti per kelias minutes;
8. jeigu prašoma suma viršija 10 000 Lt, tuomet, gavus patvirtinimą iš banko SMS žinute, sutarties pasirašyti kviečiame atvykti į paraiškoje pasirinktą banko padalinį. Su savimi reikia turėti pasą arba asmens tapatybės kortelę.

Kreditas yra tam tikra pinigų suma, kurią finansinė institucija skolina fiziniam ar juridiniam asmeniui ir numato sąlygas, susijusias su jos vartojimu ir grąžinimu. Išskiriami 2 pagrindiniai kreditų tipai:
būstui, automobiliui ir kitoms prekėms įsigyti suteikiama paskola;
Mokėjimo kortelės savininkui suteikiamas kreditas, kurį galima išleisti pagal poreikius: dalimis, įsigyjant skirtingas prekes ar paslaugas skirtingose parduotuvėse.